25 april 2024 Gebruikers online: 37
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselts Fanfare mist landelijke titel “Club van het jaar”

Geplaatst op: 10 juni 2021

De landelijke titel ‘Club van het jaar’ ging op een haar na voorbij aan de 125 jaar oude Hasselter muziekvereniging. Dit bleek woensdagavond in TivoliVredenburg waar nog slechts 4 culturele verenigingen waren overgebleven uit de 2165 inzendingen voor sport en cultuur.

“Na een zeer bewogen jaar waarin Hasselts Fanfare waar mogelijk voor zowel de leden als publiek activiteiten heeft weten te organiseren, is dit alsnog een hele mooie erkenning” aldus voorzitter Winfred Mijnten.

Wel werd de gemeentelijke titel behaald op basis van het aantal stemmen van het publiek en ook de provinciale titel door de aangedragen motivatie. Vervolgens werden de 12 provinciewinnaars en een wildcard winnaar uitgenodigd voor een online pitch, waarna er nog 4 clubs overbleven om nogmaals aan de hoofdjury hun verhaal te doen. Hierna volgde er een interview en opnames in het clubgebouw en uiteindelijk de finaleavond met diverse optredens en de uitreiking van de awards.

Jurylid Typhoon roemde Hasselts Fanfare om hun veerkracht. Maar de landelijke titel ging naar de stichting Triple Threat. Hasselts Fanfare kijkt terug op een mooi traject en is supertrots op zowel de gemeentelijke als de provinciale titel.

Hasselts Fanfare bedankt de leden die in het afgelopen jaar hun medewerking verleenden aan de diverse optredens. Door alle mooie dingen heeft de muziekvereniging in deze lastige periode veerkracht en verbinding met elkaar laten zien.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour