17 augustus 2022 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

 Kindermarktkraam dankzij Lieke Westerhof 

Geplaatst op: 17 juni 2021

Stadsbeweger Lieke Westerhof (12 jaar) won een stadscheque met het idee om met een kindermarktkraam op de donderdagmarkt te staan.

Lieke geeft aan dat kinderen zich hiervoor kunnen aanmelden. “Wil jij een keer gratis samen met een volwassene op de donderdagmarkt staan van 14:00 tot 17:00 (1 uur later beginnen mag ook) om oude, nieuwe of zelfgemaakte spulletjes te verkopen? Looptijd is voor 1 jaar en gaat in van donderdag 19 aug 2021 (sta ik er zelf) t/m donderdag 18 aug 2022”. 

Inschrijfformulier  

Dit formulier hangt met pen aan een touwtje, met de marktdata om de gegevens in te vullen voor 1 kind + 1 volwassene, in het Teeuwland (ingang Karel Doormanstraat 30) bij het tweede magneetbord. Locatie is door de tweede schuifdeuren rechts. 

Kraam  

Een inklapbare tafel, hoes met opdruk en 2 inklapbare stoeltjes om als kraam te gebruiken zijn gratis in het Teeuwland op te halen. De stallingsplek is door de schuifdeuren links om de hoek bij de deur vluchtelingenwerk in inham (in het zicht). Na afloop voor 17:20/17:30 uur graag weer schoongemaakt terugbrengen op dezelfde plek.  

Marktplek 

De plek voor de tafel en stoeltjes is tussen de kaaskraam en de notenkraam tegenover de Boni (vlakbij het parkeerplaatsje en de ingang van het Teeuwland). 

De regels

kind + 1 volwassene. Naam kind en naam volwassene, e-mail en telefoonnummer van volwassene invullen achter een datum op het inschrijfformulier dat aan het magneetbord hangt bij het touwtje met pen.

Geen eten en drinkwaren.

Op dezelfde plek in het Teeuwland waar opgehaald, de tafel hoes en stoeltjes schoongemaakt terugbrengen voor 17:20/17:30 uur.

Zelf reinigingsflesje of doekjes meebrengen voor de klanten om op de tafel zetten zodat deze de handen kunnen reinigen alvorens aan de spulletjes te komen.

Zelf parasol meenemen om eventueel in de schaduw te zitten.

Succes, Lieke Westerhof 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour