29 juli 2021 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Brandweer Hasselt herdenkt omgekomen collega’s

Geplaatst op: 19 juni 2021

Het is de derde zaterdag van juni: De dag dat brandweerlieden in het hele land stil staan bij collega’s die zijn omgekomen tijdens hun belangrijke werk. Ook het Hasselter korps deed mee aan die Nationale Brandweerherdenking.

Ze maakten een filmpje om blijk te geven van de herdenking. “Als brandweer staan we dag en nacht met hart en ziel klaar voor onze maatschappij. Soms zelfs met gevaar voor eigen leven. Want het brandweervak is niet zonder risico‚Äôs. Daar zijn we ons van bewust, maar we staan er niet iedere dag bij stil. Soms gaat het mis en betalen brandweermensen de hoogste prijs”, schrijft de Hasselter brandweer op haar facebookpagina.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore