29 juli 2021 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Veel talentvolle eigen jeugd in nieuwe selectie Olympia’28 1

Geplaatst op: 19 juni 2021

vlnr Ruben Willems, Bram Haasjes, Thijmen van den Berg en Henk van den Berg

Maar liefst vier spelers uit de eigen jeugd gaan doorstoten naar het eerste mannenelftal van Olympia’28. Daarmee is ook de selectie voor het aankomende seizoen rond. Ruben Willems, Bram Haasjes, Thijmen van den Berg en Henk van den Berg zijn de vier die deze vroege stap gaan maken. Ze zijn nu nog eerstejaars in de leeftijdsklasse JO19.

Ook het tweede elftal krijgt een grote impuls door overgang van talentvolle jeugdspelers. Deze ontwikkeling past binnen de ambitie van de vereniging om de eigen jeugd de kans te geven. Jordi van den Bosch, namens de technische commissie, is dan ook verheugd over de ontwikkelingen. “We zetten maximaal in op de ontwikkeling van onze jeugd. Dit doen we met een goede jeugdopleiding en alles wat daarbij komt kijken. Dat we deze vier zeer talentvolle jeugdspelers vervroegd deze stap kunnen laten zetten is daar een schitterend voorbeeld van. Dit komt de ontwikkeling van de spelers ten goede en past ook geweldig binnen de doelstelling en ambitie die we als Technische Commissie en vereniging voor ogen hebben.” Ook verder vooruitkijkende is de Technische Commissie hoopvol. Van den Bosch: “Ook voor de toekomst zien we nu een groot aantal talenten binnen onze jeugd zich erg goed ontwikkelen. Als dat doorzet kunnen we ons ‘vlaggenschip’ van een goede kwalitatieve boost blijven voorzien.”

Na een vreemd en moeilijk seizoen hoopt de vereniging komend seizoen de supporters weer in groten getale te mogen verwelkomen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore