24 april 2024 Gebruikers online: 12
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

De Werkplaats opent weer de deuren voor bezoekers

Geplaatst op: 21 juni 2021

Hanzestad Hasselt Marketing (HHM) opent deze maandag weer de deuren van De Werkplaats voor bezoekers. Ruim een jaar was het gebouw gesloten als gevolg van de coronamaatregelen. Anders dan in voorgaande jaren hanteert HHM geen vaste openingstijden, maar gaat het gebouw aan de Kaai flexibel open. Hangt de Hasselter vlag uit? Dan is De Werkplaats open.

De huidige versoepelingen rond corona maken het voor de vrijwilligers van HHM mogelijk hun activiteiten weer geleidelijk op te starten. Een eerste start is de opening van De Werkplaats, die is ingericht als historische timmerwerkplaats. Voor toeristen en inwoners van Hasselt altijd een geliefde plek om even rond te kijken en binnen te lopen voor een praatje.

Hanzestad Hasselt Marketing houdt sinds 2015 groepsactiviteiten, zoals stadswandelingen en rondvaarten. Vertrekpunt van alle activiteiten is De Werkplaats.
De stichting verwacht dat toeristen, dagjesmensen en de inwoners er weer op uit willen trekken door de aangekondigde versoepelingen. De afgelopen jaren bleek er een grote behoefte aan de activiteiten voor groepen, zoals personeelsuitjes, familiedagen, verenigingsexcursies of vrijgezellenfeestjes. Hanzestad Hasselt Marketing speelt daarop in met haar aanbod aan groepsarrangementen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour