8 december 2021 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

16-jarige Hasselter slaat 18-jarige Sluziger het ziekenhuis in

Geplaatst op: 28 juni 2021

Het uitgaansleven kwam afgelopen weekend weer op gang. Dat resulteerde direct in een stevige vechtpartij bij een horeca-gelegenheid in Zwartsluis. Een 16-jarige Hasselter heeft een 18-jarige jongeman uit Zwartsluis namelijk het ziekenhuis in geslagen.

De heren kregen het met elkaar aan de stok waarna de tiener uit Hasselt stevig inramde op de Sluziger. Hij zou een kaakbreuk hebben opgelopen en door het ambulancepersoneel zijn overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. De politie doet verder onderzoek naar de mishandeling, de Hasselter is inmiddels vrijgelaten maar blijft verdachte.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Nightstore