24 april 2024 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia’28 voetbalt komend seizoen in tenues van Craft

Geplaatst op: 2 juli 2021

Foto's Jan Bruins

Het groen-witte tenue van Olympia’28 is vanaf komend seizoen van het merk Craft. Samen met de sponsors heeft de voetbalclub dit bekend gemaakt. Het nieuwe shirt wordt gekenmerkt door een trotse Hasselter uitstraling waarbij het wapen en de skyline van de stad fraai zichtbaar zijn.

Een andere nieuwe ontwikkeling is dat alle Hasselter jeugdelftallen in hetzelfde sublimatie-shirt gaan voetballen. Het kenmerk van deze shirts is dat opdruk, zoals logo’s en nummers, als het ware wordt geprint in het textiel. Het grote voordeel hiervan is dat de opdruk zo onderdeel wordt van het textiel en daardoor niet vervroegd slijt of kan loslaten. De uniforme jeugdshirts zijn mogelijk doordat 4 bestaande sponsoren gezamenlijk de volledige sponsoring hiervan op zich hebben genomen. Dit zijn Slomp & De Graaf Regiobank (hoofdsponsor jeugdopleiding), Knol Bouw (hoofdsponsor), ambachtsbakker Wim Blom en Hubo de Breker.

Naast de voetbaltenues zal voortaan ook andere kleding, als trainingspakken, trainingsshirts en jassen, bij Craft worden aangeschaft. Het sublimatieshirt betekent niet dat er geen sponsormogelijkheden meer bij jeugdteams zijn. Zo blijft de mogelijkheid tot sponsoring van bijvoorbeeld trainingskleding of tassen natuurlijk bestaan.

Het van origine Zweedse merk Craft staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten. In 2017 was PEC Zwolle de eerste voetbalclub die in Craft-kleding gehuld ging. De samenwerking van Olympia’28 met Craft verloopt via retailer Voetbalshop.nl, de opvolger van Sport-inn. De presentatievideo is op de facebook, instagram en linkedin van de Hasselter voetbalvereniging te bekijken.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour