17 september 2021 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Watervilla’s in Hasselt ideaal voor ondernemers’

Geplaatst op: 11 augustus 2021

(Adv.) Bonthuis Vaartjes Makelaars start met de pre sale van het project Hanzesteden in Hasselt. Dit bestaat uit tien unieke watervilla´s aan het Zwarte Water die de perfecte combinatie van wonen en werken bieden. “Wij verwachten daarom belangstelling uit het hele land”, zegt makelaar Freek van den Berg.

De tien watervilla’s zijn immers afgestemd op de wensen van de moderne ondernemer. Die heeft het afgelopen jaar gemerkt dat thuiswerken een prima optie is. “Een van de villa’s is voorzien van een royale kantoorruimte en de andere van een grote bedrijfsruimte. En tegelijkertijd is de locatie uniek: aan het water met uitzicht op het historische deel van Hanzestad Hasselt.”

De markante villa’s verwijzen naar de roemruchte geschiedenis van de Hanze. Het ontwerp is licht geïnspireerd op oude fabrieksgebouwen en de woonbeleving van grachtenpanden. Hoge raampartijen zorgen bijvoorbeeld voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht. Buiten de riante woonkamer bestaan de villa’s onder meer uit vier of vijf slaapkamers, een dakterras, een garage en een royale tuin.

Hanzesteden wordt gerealiseerd op een rustig deel van bedrijventerrein Zwartewater. Dat is ideaal gesitueerd dichtbij de uitvalswegen richting Zwolle, Kampen en de toeristische regio rond Giethoorn. Kopers wonen dichtbij Nationaal Park Weerribben-Wieden. Project Hanzesteden is bovendien het sluitstuk van de revitalisering van het bedrijventerrein.

De watervilla´s verfraaien ook het waterfront van Hasselt waarmee een lang gekoesterde wens van de gemeente Zwartewaterland in vervulling gaat. Het is het sluitstuk van de revitalisering van het bedrijventerrein Zwartewater. Hanzestad Hasselt beschikt over een gezellig centrum, veel voorzieningen en een gevarieerd verenigingsleven. Dichtbij de watervilla’s ligt een populair openluchtzwembad.

Vanwege de verwachte grote belangstelling kiest Bonthuis Vaartjes Makelaars voor een pre sale. De komende maanden inventariseert de makelaar de interesse. Vervolgens start begin oktober de verkoop.

Kijk voor meer informatie over project Hanzesteden op https://www.funda.nl/nieuwbouw/hasselt/project-42408693-hanzesteden/ of neem contact op met Bonthuis Vaartjes Makelaars

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Nightstore