25 april 2024 Gebruikers online: 41
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vrijwilligers gezocht voor hulp bij taallessen

Geplaatst op: 25 augustus 2021

Bij het Taalpunt in de bibliotheek worden al jaren mensen geholpen de Nederlandse beter machtig te raken. Het Taalpunt kan momenteel nog enkele nieuwe vrijwilligers gebruiken tijdens de taalmorgens. “Ervaar zelf hoe leuk het is om de woordenschat van medemensen te helpen vergroten en te oefenen met spreken, lezen en schrijven aan de hand van actuele thema’s”, schrijft Romy Tiemes namens de bibliotheek Zwartewaterland.

De taalmorgens vinden elke donderdag plaats van 09.30 – 11.30 uur en zijn bedoeld voor iedereen die de Nederlandse taal beter onder de knie wil krijgen én taalvrijwilligers die de Taalpuntcoördinator daarbij willen helpen. Het is een internationaal gebeuren en er is een gezellige sfeer. Wie graag een keer wil meekijken is welkom op 26 augustus, 2 september of 9 september.

Voor meer informatie kan een afspraak worden gemaakt met de Taalpuntcoördinator tijdens het wekelijks spreekuur op donderdag van 16.00 – 20.00 uur in de bibliotheek.

De trainingen wordt gegeven op vier vrijdagochtenden van 9.00 – 12.00 uur in de bieb, op 10 en 24 september en vervolgens op 1 en 8 oktober. Opgeven voor deze training kan tot 3 september bij Elly Potgieter, coördinator Taalpunt van Bibliotheek Zwartewaterland, tel. 06-29232140, e.potgieter@bibliotheekzwartewaterland.nl.        

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour