17 september 2021 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Ruben Willems helpt met hattrick Olympia aan bekerwinst

Geplaatst op: 13 september 2021

Ruben Willems pakte zaterdag de hoofdrol met een hattrick op 't Hoenbroeck, Foto Jan Bruins

Het eerste herenteam van Olympia’28 speelde zaterdag weer na lange tijd een officiĆ«le wedstrijd op eigen terrein. Na de verloren bekerwedstrijd werd op ’t Hoenbroeck gezegevierd met een klinkende 3-0 overwinning op Vitesse’63 uit Koekange. Hoofdrol was weggelegd voor jongeling Ruben Willems, een van de eigen talenten die dit seizoen is opgenomen in de Hasselter hoofdmacht.

Enkele minuten voor rust pakten de Olympianen de voorsprong. Na meerdere goede kansen was het Willems die na een spurt over rechts slaagde de Drentse goalie te passeren. Na de thee drongen de bezoekers uit Koekange stevig aan, maar kwam het niet tot scoren. Na een uur spelen was het wederom Willems die het net vond. Na een goede actie van de ingevallen Bertus Finke schoot hij de voorzet binnen. Hetzelfde duo bracht kort daarna de 3-0 op het scorebord en had Willems zijn hattrick binnen.

Smet op de overwinning waren wel de rode kaarten die de scheidsrechter uitdeelde in de laatste fase. Verdediger Ivar Knol van Vitesse’63, ontving zijn tweede gele kaart voor een overtreding op Finke. De Olympiaan trapte na richting die tegenstander en ontving een directe rode kaart

Zaterdag 18 september is de laatste bekerwedstrijd in de poule. Om 14.30 uur speelt Olympia 1 in en tegen Lutten. Een week later starten de groen-witten de competitie met een uitwedstrijd in Hulshorst.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore