17 september 2021 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Trainingsgroep Het Zwartewater gaat trainen in Thialf

Geplaatst op: 13 september 2021

De zomer is bijna voorbij, de dagen worden korter, oftewel tijd om de schaatsen weer onder te gaan binden. Vrijdag start het seizoen voor de schaatsers van Trainingsgroep Het Zwartewater uit Hasselt.

De ijsbaan Leisure World in Dronten heeft mede door de COVID-19 pandemie voorgoed de deuren gesloten dus stond de vereniging voor een uitdaging om een nieuw onderkomen te vinden voor de schaatsers. Dit is gelukt want vanaf dit seizoen zijn de schaatsers te vinden in de Heerenveense schaatstempel Thialf.

Iedere dinsdag -en vrijdagavond zijn er daat chaatstrainingen van 19:00 – 20:00. Op de dinsdag is er voor de volwassenen training en op de vrijdag is er een speciaal ouder-kind uur waardoor alle leeftijden tegelijkertijd kunnen trainen.

De trainingsgroep staat open voor nieuwe leden, van beginners tot meer gevorderden. Er kan vrijblijvend twee keer mee worden getraind voor 5 euro per keer. Neem voor meer informatie contact op via www.trainingsgroephetzwartwater of per stuur een email naar schaatsen@trainingsgroephetzwartewater.nl.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore