8 december 2021 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Start nieuw seizoen Geref. Mannenkoor IJsselmond Hasselt 

Geplaatst op: 24 september 2021

Donderdag 7 oktober hervat het Geref. Mannenkoor IJsselmond uit Hasselt de repetities. Bijna anderhalf jaar geleden was het koor door corona genoodzaakt met de repetities te stoppen Een heerlijk vooruitzicht om samen weer te kunnen zingen. De dirigent en koorleden zien ernaar uit.

Belangstellenden zijn van harte welkom bij deze eerste repetitie of een volgende zangavond. Er kan dan worden kennisgemaakt met het koor en het repertoire. De jeugdige en getalenteerde dirigent Marinus Ten Napel zorgt ervoor dat iedereen zijn partij snel onder de knie krijgt.

Voor het koor is het lang geleden dat zij de liederen uit het repertoire hebben gezongen. Dit is dus een mooi moment om samen weer die liederen in te studeren. Liederen waarin de eer tot onze God en Hemelse Vader doorklinkt en waarmee tegelijk troost, hoop en vertrouwen voor de toekomst bezongen wordt. Kortom, mannen van 16 jaar en ouder: dit is een mooi moment om samen te zingen.

Graag tot ziens op donderdag 7 oktober a.s. om 20:00 uur in de Ontmoetingskerk aan de Weedebrink 1 te Hasselt. Bel voor meer info voorzitter Erik Westhuis: 0527-241068. 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore