8 december 2021 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia ontvangt Zwolsche Boys in eerste thuiswedstrijd competitie

Geplaatst op: 30 september 2021

Foto Daan Luiting/Olympia'28

(door Gerrit Slurink) Zaterdag staat voor Olympia’28, in deze tweede competitieronde, de eerste thuiswedstrijd op het programma. Te gast op sportpark ‘t Hoenbroeck is Zwolsche Boys. Voor Olympia’28 geen onbekende tegenstander, al is het door de corona-perikelen wel een tijdje geleden dat men elkaar ontmoette.

De laatste keer was in het seizoen 2019/2020. Op 25 januari 2020 won Olympia’28 in Zwolle-Zuid met 2-1. De laatste thuiswedstrijd tegen Zwolsche Boys was in het seizoen 2018/2019. Dat leverde de Hasselters een 3-0 overwinning op.

Zwolsche Boys, het team van trainer Joshua Nijlant, kan de draai nog niet echt vinden. In de beker werd de ploeg uitgeschakeld. Ook de eerste competitiewedstrijd afgelopen zaterdag ging verloren. Thuis tegen Swift’64 liep het team tegen een 1-6 nederlaag op.

Olympia’28 kende in de aanloop een wisselend beeld maar verzuimde afgelopen zaterdag om de drie punten mee naar huis te nemen. In Hulshorst kwamen de Hasselters op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Jeffrey van de Belt maar verzuimde om verder afstand te nemen. Hulshorst profiteerde daarvan door na rust twee keer te scoren en zo moest Olympia’28 onverdiend en met een katerig gevoel de terug naar Hasselt.

Wedstrijden tegen Zwolsche Boys zijn in de regel zelden saai voor het publiek. Ook zaterdag kunnen de toeschouwers rekenen op een pittige wedstrijd tegen de Boys. Aftrap 14.30 uur.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore