8 december 2021 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Duel Olympia’28 – Zwolsche Boys gestaakt na stevige blessure

Geplaatst op: 2 oktober 2021

Foto Daan Luiting/Olympia'28

De wedstrijd zaterdagmiddag tussen Olympia’28 en Zwolsche Boys is voorlopig nog onbeslist. In de 51e minuut kwam het spel stil te liggen nadat een speler van Zwolsche Boys op z’n nek was gevallen. Na tientallen minuten behandeling op het veld werd de voetballer afgevoerd met de ambulance. Tot zover bekend is het letsel niet levensbedreigend geweest.
Spelers van Zwolsche Boys gaven aan dermate van slag te zijn en niet verder te willen spelen. Met een een tussenstand van 1-1 besloot de scheidsrechter het duel te staken.
De wedstrijd begon niet heel goed voor de Hasselters. Al gauw stond 0-1 op het scorebord. In de 35e minuut kwam Olympia gelijk nadat Jeffrey van de Belt de bal binnen werkte op aangeven van Stefan Timmerman.
Onduidelijk is nog wanneer de resterende 39 minuten worden uitgespeeld.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore