19 april 2024 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia’28 wil zaterdag punten pakken in de polder

Geplaatst op: 7 oktober 2021

(door Gerrit Slurink) Voor Olympia’28 staat zaterdag de derde competitiewedstrijd op het programma. In Swifterbant is Swift’64 de tegenstander, voor Olympia’28 geen onbekende tegenstander. Sinds de terugkeer in het district Oost in het seizoen 2013/2014 vochten de teams negen onderlinge duels uit.

Swift’64 wist vijf wedstrijden te winnen en Olympia’28 drie. Één keer eindigde er een wedstrijd in een 0-0 gelijkspel.  Afgelopen zaterdag kon Swift de bliksemstart van de 1-6 overwinning bij Zwolsche Boys, geen vervolg geven. Swift en Oene maakten er in Swifterbant geen spektakelstuk van. Het eindigde zoals het begon met 0-0. Koploper na twee wedstrijden is Hatto Heim met 6 punten.

Olympia’28 vinden we terug op een 8ste plaats met 1 punt uit 1 wedstrijd. De wedstrijd afgelopen zaterdag tegen Zwolsche Boys werd bij een 1-1 stand gestaakt vanwege een ernstige blessure van een Zwolsche Boys-speler. Hij bleef roerloos maar aanspreekbaar liggen. Eerst werd gevreesd voor een ernstige nek- of rugblessure. Het spel werd stilgelegd en de opgeroepen ambulance voerde de speler van het veld af. In onderling overleg werd besloten de wedstrijd niet te vervolgen. Wanneer deze wedstrijd uitgespeeld wordt is nog niet bekend.

Een overwinning op Swift’64 betekent in ieder geval dat de Olympianen op gelijke hoogte komen met de gastheren. En met een wedstrijd minder gespeeld blijft de ploeg dan aansluiting houden met de bovenste regionen.

De aftrap is om 15.00 uur op “Sportpark Swift’64”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour