25 april 2024 Gebruikers online: 51
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

The Beauty Bar viert eenjarig jubileum met mooie prijzen

Geplaatst op: 12 oktober 2021

The Beauty Bar bestaat 1 jaar. “Een hectisch jaar, dat voorbij is gevlogen”, vertelt Anne Soer namens het team. In maart, na versoepelingen, ging het echt los voor de salon in de Hofstraat. Om het jaar te vieren zijn er allerlei acties de hele maand oktober.

Ook is het team afgelopen tijd uitgebreid met twee nieuwe gezichten. Anne: “De drukte bleef toenemen, ook met het knippen van kinderen. Daarom is er nu elke eerste vrijdag van de maand een kindermiddag met Janet de Lange”. Sowieso elke donderdag is Irah Boeve te vinden in The Beauty Bar. Met de ervaren nagelstyliste in huis is het aanbod nog breder geworden. “We blijven lekker bezig met elkaar. We hebben ook een hele collectie parfums erbij voor dames en heren. Het is zo een echt winkeltje geworden. En we zitten vol met ideeën dus we staan nooit stil.”

Oktober is dus een feestelijke maand. Van elke klant die langskomt gaat een lot in de grabbelton. Daaruit wordt iedere week deze maand een winnaar getrokken die kans maakt op een leuk prijsje.

Alle klanten in oktober maken ook kans op de hoofdprijs: een verwendagje met knippen, kleuren, nagels en epileren. De winnaar wordt die dag aangekleed met een mooi setje van Lonk. In de vintagewinkel van Jenneke aan de Nieuwstraat mag de winnaar bovendien een fraai sieraad uitzoeken. Sunbeam Photography legt die dag bovendien de totale look vast tijdens een shoot. Maak dus een afspraak bij The Beauty Bar om kans te maken op een van de prijzen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour