8 december 2021 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

SCAB gaat weer van start met projectkoor 

Geplaatst op: 18 oktober 2021

Het is alweer een tijd geleden dat we met elkaar mochten zingen. Gelukkig kan en mag het nu weer, dus grijpt SCAB deze kans om weer een projectkoor te starten.

Na een aantal succesvolle edities samen met film, willen we nu aansluiten bij de geschiedenis van Hasselt, zoals die nu al deels te zien en te horen is via de Hanze- en Bedevaartroute. 

Onder leiding van dirigent Nynke Poelsma gaat een koor liederen instuderen geïnspireerd op de geschiedenis van Hasselt. Nynke is al op zoek naar liederen die passen in de geschiedenis van Hasselt. 

Het projectkoor bestaat uit inwoners van Hasselt die plezier hebben in zingen. Iedereen is welkom en kan meedoen. Op de zaterdagochtenden 27 november en 18 december (voorlopige planning) en in de eerste maanden van 2022 wordt er in de bibliotheek gerepeteerd. Bij de officiële opening van de Hanze- en Bedevaartroute in april 2022, treedt het koor op theatrale wijze op. Dit vindt dan plaats op verschillende passende locaties. 

Wij vragen oude en nieuwe leden om mee te doen aan dit bijzondere project. Net als de vorige keer vragen we nu ook van de aspirant koorleden een bijdrage van 25 euro voor het hele traject. Daarvoor krijg je dan wel een aantal intensieve workshops, veel gezelligheid, zangplezier en koffie/thee met wat lekkers. 

Zin om mee te doen, geef je dan op bij: SCAB-Hasselt@hotmail.com 

Namens de werkgroep SCAB, Corrie Folkersma 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore