30 januari 2023 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Reiziger met een boodschap doet Hasselt aan

Geplaatst op: 3 november 2021

Een opvallende fietser nam woensdagmiddag een rustpauze op de markt. Het gaat om een zwervende man afkomstig uit Schouwen-Duiveland.

De Zeeuw -die niet met zijn naam in de media wil- trekt al een jaar of vijf door Nederland. Overnachten doet hij op willekeurige plekken onder een zeildoek. Alle benodigdheden torst hij mee op zijn kar. Een aantal bijbelteksten sieren zijn kar en hij draagt bevlogen de blijde boodschap uit. De wielen van zijn overvolle kar lopen niet al te soepel meer. In de loop van de middag kan hij bij Rietman aan de overkant van het Zwarte Water terecht om hier naar te laten kijken. Daarna vertrekt hij weer uit Hasselt, met onbekende bestemming.

Eerder deze week was hij in Genemuiden. Voor een aantal inwoners reden om de politie te bellen. Wijkagent Jochem Schreurs deed gisteren een oproep geen melding meer te maken over de opvallende bezoeker.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour