8 december 2021 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Baak en Ichtuskerk herdenken overleden gemeenteleden

Geplaatst op: 18 november 2021

In de Baak en de Ichtuskerk worden zondag de overledenen uit de kerkelijke gemeentes herdacht. Het is voor de kerken de laatste zondag van het kerkelijk jaar, ook wel Eeuwigheidszondag genoemd.

Behalve in de kerkdienst willen beide gemeenten ruimte geven voor een ‘gedachtenismoment’. Want juist in deze tijd hebben velen de behoefte aan momenten van herdenken en gedenken. Daarom willen we als beide kerken, de Baak en de Ichthuskerk, aan iedereen de gelegenheid geven hierbij stil te staan”, aldus Corry van Voorst namens de kerken.

“Aanstaande zondagmiddag zijn beide kerken tussen 16.00 en 17.00 uur geopend voor iedereen, ook niet gemeenteleden, die een kaarsje wil aansteken om de herinnering levend te houden voor iemand die men wil gedenken en meedraagt in het hart. Iedereen is van harte welkom!”

“We vragen iedereen wel om rekening te houden met de geldende veiligheidsmaatregelen in verband met corona. Mocht het zo zijn dat er op enig moment teveel mensen in de kerk aanwezig zijn, dan wordt u gevraagd even te wachten. In de kerk is een mondkapje dragen verplicht.”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore