8 december 2021 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vacature: productiemedewerker bij Gerrit Netjes

Geplaatst op: 18 november 2021

(Adv.) Wil jij als productiemedewerker aan de slag in een leuk en kleinschalig team? Solliciteer dan bij Gerrit Netjes BV. Tijdens je werkuren ga je samen met een collega aan de slag om rijbodems te maken voor de paardensport.

Bij Gerrit Netjes op de werkvloer is er oog voor medewerkers en ben jij mede verantwoordelijk voor de productiewerkzaamheden. Het betreft een functie voor 40 uur per week met een marktconform salaris. Wil je meer weten over de werkzaamheden en/of het bedrijf? Mail naar info@gerritnetjes.nl of bel met 06 1130 8944.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Nightstore