8 december 2021 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Rouveen wint ‘Stadswegderby’ met ruime cijfers: 5-1

Geplaatst op: 20 november 2021

Olympia’28 is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om voor het eerst sinds de eeuwwisseling met een overwinning vanuit Rouveen naar Hasselt terug te keren. Een uur lang konden de Olympianen de Rouveners aardig bijbenen.

Dit resulteerde in een ruststand van 2-1. Voor Rouveen scoorde Jean Paul Hooikammer twee keer en vlak voor de thee kopte Stan Roosken de aansluitingstreffer binnen. Dit op aangeven van Ruben Willems die vandaag zijn achttiende verjaardag viert.

Na de rust stelde Rouveen orde op zaken met gevaarlijke aanvallen en effectief voetbal. In de 54e minuut liet goudhaantje Hooikammer zijn derde doelpunt aantekenen. David Bouwmeester scoorde in de 74e minuut de vijfde treffer voor Rouveen en vlak voor tijd bepaalde Hooikammer met zijn vierde treffer van de middag de eindstand op 5-1.

Een ruime nederlaag die wat geflatteerd uitviel tegen een sterke tegenstander die bovenin de ranglijst meedraait. Dus geen reden voor Olympia om zich zorgen te maken over het verdere verloop van de competitie.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore