17 augustus 2022 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kerstversiering in de bibliotheek

Geplaatst op: 26 november 2021

Door alle coronamaatregelen kunnen we helaas geen knutselmiddagen organiseren in de bibliotheek.

De prachtige resultaten van voorgaande jaren gaan we natuurlijk weer tevoorschijn halen: het gehaakte kleed, de kerststerren en de engeltjes. Maar het zou nog mooier worden als u zelf thuis een kerstversiering maakt en deze naar de bibliotheek brengt. Deze nieuwe versiering gebruiken we dan ook bij de aankleding van de bibliotheek. Zo hopen we hier een gezellige en warme kerstsfeer te creëren.

Mocht de bibliotheek toch nog moeten sluiten, dan is er in ieder geval wel de afhaalbibliotheek en zorgen we voor een kerstsfeer in de hal. Daar kunt u dan ook uw kerstversiering inleveren. We hopen op een aantal mooie kerstversieringen. 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour