17 augustus 2022 Gebruikers online: 14
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Gezellige Kerstbingo met leuke prijzen in bibliotheek

Geplaatst op: 8 december 2021

Het is bijna Kerst en dat vraagt om gezelligheid. Wie wel wat gezelligheid kan gebruiken, is op vrijdag 17 december 2021 van harte welkom bij de Kerstbingo in de Bibliotheek Hasselt. Er is plek voor maximaal twintig personen, verdeeld over twee groepen. De eerste groep speelt het spel van 10.00 tot 11.00 uur, de tweede groep van 11.00 tot 12.00 uur. Op deze manier kan de Bibliotheek Hasselt de Kerstbingo in lijn met de geldende coronamaatregelen organiseren.

Voor alle deelnemers is er koffie, thee en een lekkere kersttraktatie. Voor wie het geluk heeft ‘bingo’ te mogen roepen, staan er natuurlijk leuke prijzen klaar. De kosten voor deelname bedragen 2,50 euro voor leden en 5,00 euro voor niet-leden.

Aanmelden
Wil je meedoen? Meld je dan aan via de Agenda op www.bibliotheekzwartewaterland.nl. Het is ook mogelijk om je via de Bibliotheek Hasselt aan te melden, aan de balie of door te bellen naar het telefoonnummer 038-4771716. Na aanmelding laat de Bibliotheek zo snel mogelijk weten in welke groep je bent ingedeeld. Let op: een coronabewijs en mondkapje zijn verplicht. Eenmaal op de stoelen, op anderhalve meter van elkaar, mag het mondkapje weer af. 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour