22 mei 2022 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Diny zet na 30 jaar punt achter De Zon

Geplaatst op: 31 december 2021

Na bijna 30 jaar stopt Diny Steenbergen met het uitbaten van café De Zon. Zij was van plan om dit met een groots feest te vieren. Vanwege coronamaatregelen was dit niet mogelijk. Maar familie en bekenden wilden dit moment niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Zij organiseerden daarom op oudejaarsdag een walk-trough voor het café om Diny in het zonnetje te zetten. Een gestage stroom van genodigden kwam voorbij om haar te bedanken en het beste te wensen voor de toekomst.

Diny was geëmotioneerd en nam met een lach en een traan afscheid. “Deze actie heeft mij bijzonder aangenaam verrast en kwam volledig ‘out of the blue’. Ik ben dankbaar dat er zoveel mensen zijn gekomen om dit afscheid samen met mij mee te maken. Wanneer weer mogelijk volgt er nog wel een feestje voor de leden van de biljartclub, die De Zon 24 jaar als thuisbasis had.”

Het café is inmiddels overgegaan in andere handen en de verwachting is dat na een verbouwing de deuren volgend voorjaar weer open gaan voor het publiek. Diny gaat niet achter de geraniums zitten, want zij blijft snackbar ‘Het Zwartewater’ runnen.

 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour