22 mei 2022 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Oliebollenverkoop voor ‘Otuke’ groot succes

Geplaatst op: 3 januari 2022

Foto: Gerrit Slurink

De oliebollenverkoop voor Stichting Otuke op 30 en 31 december is een groot succes geworden. Het totaal verkoopbedrag is 3230,- euro. Een bedrag waar stichting ongelooflijk blij mee is.
Momenteel is Gabriele van der Kamp namens Otuke in Oeganda. Ze gaat met de opbrengst van deze actie de naaiopleiding ‘St. Mercy’ uitbreiden. “De wens van jongens en meisjes om een vak te leren gaat uitkomen dankzij alle mensen die de oliebollen hebben gekocht. Nieuwe hoop voor heel veel tieners in een land waar een opleiding kunnen volgen niet vanzelfsprekend is”, meldt Anka Dronkers namens de stichting. Via www.otuke.nl is de actie verder te volgen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour