22 mei 2022 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselter jeugd meest bedrijvig met inbreng kerstbomen

Geplaatst op: 6 januari 2022

Met de gemeentelijke inzameling van kerstbomen woensdag blijkt de Hasselter jeugd erg bedrijvig te zijn. Van de in totaal 1853 ingezamelde kerstbomen waren 895 in Hasselt ingeleverd. Medewerkers van de gemeentelijke buitendienst stonden op verschillende punten in de gemeente om de bomen in te nemen. Per boom werd 50 cent uitbetaald.

In Genemuiden werden 578 bomen ingezameld en in Zwartsluis 380. De gemeente spreekt over ‘een prachtig resultaat’ en bedankt alle jongelui voor hun werk. Met de inzameling komen de bomen niet op straat terecht, maar worden ze tot compost verwerkt bij Groenrecycling Wolfshagen in Mastenbroek.

Lees hier het verslag van inzameling woensdag.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour