22 mei 2022 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Amnesty zoekt collectanten

Geplaatst op: 19 januari 2022

Amnesty is altijd op zoek naar mensen die mee willen helpen met de collecte in hun stad of dorp. Van 13 tot en met 19 maart 2022 gaan er weer duizenden collectanten de straat op om geld op te halen voor Amnesty. Help jij ook mee?

Amnesty is blij met elk uurtje dat je collecteert. Sommige mensen gaan een paar avonden de huizen langs, anderen een paar uurtjes overdag. Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe lang je wilt collecteren. Alle beetjes helpen. Als je je aanmeldt, neemt de collecte-coördinator bij jou in de buurt contact met je op. Samen bespreek je hoe het collecteren in zijn werk gaat.

De collecte is voor Amnesty een onmisbare bron van inkomsten. Wij zijn onpartijdig en onafhankelijk. Om die onafhankelijkheid te kunnen garanderen, nemen we voor onze acties en onderzoek geen geld aan van de overheid of van politieke en religieuze groeperingen. Daarom zijn de collecte én de collectanten zo belangrijk.

Ga voor aanmelden en informatie naar amnesty.nl/collecte en kies voor ’informatiepagina voor collectanten‘.  Ook directe aanmelding bij hasseltwerkgroepamnesty@gmail.com is mogelijk. 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour