25 april 2024 Gebruikers online: 14
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Projectkoor Hanze&Bedevaart Hasselt 

Geplaatst op: 11 februari 2022

Het is alweer lang geleden dat we met elkaar mochten zingen. Gelukkig kan en mag het nu weer, dus grijpen we als SCAB deze kans om weer een projectkoor te starten.

Na een aantal succesvolle edities samen met film, willen we nu aansluiten bij de geschiedenis van Hasselt. Deze is nu al deels te zien en te horen via de Hanze en Bedevaart route.

Onder leiding van dirigent Nynke Poelsma gaat het koor liederen instuderen die geïnspireerd zijn op de geschiedenis van Nederland en Hasselt. Het projectkoor bestaat uit inwoners van Hasselt die plezier hebben in zingen. Iedereen is welkom en kan meedoen.

Op zaterdagmiddag wordt er in de bibliotheek Hasselt gerepeteerd. Bij de opening van de H&B route en het toeristisch seizoen op 23 april 2022 treedt het koor op bij de Veerpoort en in de tuin van de Heilige Stede. De eerste repetitie is op zaterdag 19 februari van 13.00 – 15.00 uur in de bibliotheek Hasselt. Kennismaking en bespreking van het repertoire staan dan op de agenda. De repetities vinden verder iedere week plaats op de zaterdagmiddag.

Net als de vorige keer vragen we nu ook van de aspirant koorleden een bijdrage van 20 euro voor het hele traject. Daarvoor krijg je dan wel een aantal intensieve workshops, veel gezelligheid en zangplezier en koffie/thee en wat lekkers. Er hebben zich al mensen voor aangemeld, maar wie ook zin heeft om mee te doen kan zich nog opgeven bij: SCAB-Hasselt@hotmail.com Voor meer informatie: cfolkersma@ziggo.nl, 06 550 281 28 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour