17 augustus 2022 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

YouTube concert met Nederlandse koraalbewerkingen vanuit Grote Kerk Hasselt

Geplaatst op: 25 maart 2022

Op vrijdagavond 25 maart geeft organist Harm Hoeve om 20:00 een concert op zijn YouTube-kanaal. Het concert is opgenomen in de Grote Kerk van Hasselt en bestaat dit keer uit bewerkingen over bekende liederen van Nederlandse organisten.

Het is dus niet mogelijk om dit concert fysiek bij te wonen, maar alleen via het scherm. Er worden koraalbewerkingen ten gehore gebracht van onder andere Johan Bredewout, Boudewijn Zwart en Egbert Woelderink. Egbert Woelderink is meer dan veertig jaar organist geweest van het mooie orgel in Hasselt.

Tijdens de uitzending zal Harm Hoeve bij elk stuk een korte toelichting geven. De opname blijft voorlopig online, dus het is ook mogelijk om het concert op een later tijdstip te bekijken. 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour