25 april 2024 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Holland Verzekerd nieuwe sponsor lager seniorentoernooi Olympia’28

Geplaatst op: 4 april 2022

v.l.n.r. Frank Volkers, Mark van Dijk, Gerrald Beens (toernooiorganisatie), Henk Visscher (sponsorcommissie)

Holland Verzekerd heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan het seniorentoernooi van Olympia’28. En daarmee staat de komende jaren het Holland Verzekerd Toernooi op de planning in Hasselt. Op dit regionale voetbaltoernooi voor lagere senioren staat naast prestatie ook gezelligheid hoog op de agenda. Het financieel advieskantoor en Olympia’28 zijn de samenwerking voor vijf jaar aangegaan.

In 2018 en 2019 was er voor het eerst weer een lager seniorentoernooi bij Olympia’28. In de afgelopen coronajaren kon het helaas niet doorgaan, maar het succes van de eerste edities smaakte naar meer. Gerrald Beens namens de organisatie: “We wilden het toernooi graag verder ontwikkelen en professionaliseren. Daarnaast was er al langer de wens tot uitbreiding met een damestoernooi. Met Holland Verzekerd als hoofdsponsor kunnen we dit nu allemaal bereiken.”

Het eerste Holland Verzekerd Toernooi zal zaterdag 4 juni plaatsvinden. Het belooft een gezellig voetbaltoernooi voor mannen én vrouwen te worden. Want naast 15 herenteams zullen er ook 8 damesteams naar Hasselt komen. Naast Hasselt komen de teams onder meer uit Zwolle, Genemuiden, Zwartsluis en Rouveen. Na het voetbaltoernooi zal er een feestelijke ‘derde helft’ zijn met een zanger en festiviteiten.

Sinds 2010 zijn Frank Volkers en Mark van Dijk de financieel adviseurs van Holland Verzekerd. Het kantoor voor onafhankelijk financieel advies over onder meer hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Hun kracht? Transparantie en een grote mate van bereikbaarheid (ook buiten kantoortijden). In 2021 werd Holland Verzekerd al goudsponsor van Olympia’28. Beide heren gaven toen al aan iets met voetbal te hebben en het bovenal belangrijk te vinden “het lokale verenigingsleven levendig te houden”. Nu zijn ze hier dus nog een stap verder in gegaan.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour