17 augustus 2022 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Music at the park doorslaand succes

Geplaatst op: 23 april 2022

Het muziekfestival dat zaterdagavond in het Van Stolkspark werd georganiseerd trok veel belangstelling. Volgens de organisatoren Ruthger Bergman en Rosalie van Lenthe waren er tussen de 700 en 800 bezoekers op komen dagen.

De muziek van Hasselter bodem was voor elk wat wils. Het programma bestond uit optredens van DJ John, Fanfare Irene, Pop-up band, The Blackwater rock revival, Busse en de batavieren en de slagwerkers van Irene.

Omdat het aantal bezoekers hoger was dan verwacht, was het voor de aanwezige horeca moeilijk bij te benen. Reden dat later op de avond meer horeca werd opgetrommeld. De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement in een sfeervolle omgeving dat voor herhaling vatbaar is.

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour