7 oktober 2022 Gebruikers online: 13
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Acrogymnasten SV Hasselt stralen in Varsseveld

Geplaatst op: 25 april 2022

Drie teams van SV Hasselt kwamen zaterdag in actie op het Oost-Nederlands Kampioenschap in Varsseveld. Er werden twee tickets voor de halve finale verdiend. De dag begon goed met het E-junioren duo Elise van den Belt en Marit Mudde. Met een hele strakke oefening en technische mooie onderdelen behaalden zij met een puntentotaal van 23.040 een 8e plek.

In dezelfde categorie lieten Tamira van der Horst en Femke van Herk een stabiele oefening zien. Met een puntentotaal van 23.190 behaalden zij een welverdiende 5e plek. Beide teams hebben daarmee een plek veiliggesteld voor de landelijke halve finale op 21 mei. In de middag kwam het E-senioren duo Myla Worst en Phileine Hoeve op de vloer. Met een mooie hoge toss en een dans met veel expressie behaalden zij een puntentotaal van 22.450 en daarmee een 10e plaats. Zij staan éérste reserve voor de halve finale. We kijken trots terug op een succesvolle dag voor S.V. Hasselt met twee teams geplaatst voor de halve finale en één reserveplek. De komende weken wordt er door de teams weer hard getraind om de prestaties van afgelopen zaterdag te herhalen op de landelijke halve finale op 21 mei in Gramsbergen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour