18 april 2024 Gebruikers online: 28

Olympia verliest met 2-1 uitwedstrijd tegen Hatto Heim

Geplaatst op: 30 april 2022

Foto Freddy Schinkel

Olympia’28 kwam zaterdagmiddag in de uitwedstrijd in Hattem tegen koploper Hatto Heim net te kort en verloor met 2-1. In de beginfase had Hatto Heim de betere kansen en in de loop van de eerste helft toonde Olympia zich gelijkwaardig.

Vanwege blessureleed stonden er maar liefst 6 A-junioren bij Olympia opgesteld. In de 63e minuut viel het eerste doelpunt: Hatto Heim scoorde met een kopbal uit een vrije trap. Olympia stelde daar in de 72e minuut een doelpunt uit een vrije trap door Bram Haasjes ingekopt door Stan Roosken tegenover: 1-1. Maar in dezelfde minuut kwam Hatto Heim uit een corner weer op voorsprong: 2-1. In de 90e minuut miste Ruben Willems nog een kans voor open doel en eindigde de wedstrijd voor Olympia met een lichte kater.