17 augustus 2022 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kindermiddag vol activiteiten op sociale moestuin

Geplaatst op: 4 mei 2022

Welzijn Zwartewaterland en een aantal vrijwilligers organiseerden woensdagmiddag een gevarieerd programma met doe activiteiten voor circa dertig kinderen. Op het programma stonden vogelhuisjes timmeren, speurtocht, stenen verven, schminken en zaadbommen maken.

De onderdelen van de vogelhuisjes waren in de houtschuur Jutjesriet voorbereid door cliƫnten van Frion Zorg. Voor de vijf euro inschrijfkosten kregen de kinderen wat lekkers en gezonds te eten/drinken en mochten ze de gemaakte spullen mee naar huis nemen.

Vanwege het grote aantal aanmeldingen wordt dit programma zaterdag herhaald. Monique Platel van Welzijn Zwartewaterland geeft aan dat een doelstelling van de sociale moestuin is het bij elkaar brengen van jong en oud. “Met het regelmatig organiseren van verschillende activiteiten geven wij hier invulling aan.”

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour