7 oktober 2022 Gebruikers online: 10
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Wetland Wonen kondigt huurverhoging aan

Geplaatst op: 4 mei 2022

De meeste huurders van Wetland Wonen die in een sociale huurwoning wonen, krijgen per 1 juli een huurverhoging van 2,3%. Dat is gelijk aan het aantal procent waarop geld in 2021 minder waard werd (inflatie). 

In sommige gevallen kiest Wetland Wonen ervoor de huur eenmalig niet te verhogen. Zoals bij woningen met een energielabel D, E, F of G. Door de hogere energiekosten krijgen deze huurders géén huurverhoging voorgeschoteld.

De afgelopen week kregen alle huurders van Wetland Wonen een brief over de jaarlijkse huurverhoging. Hierin staat met hoeveel procent en met welk bedrag Wetland Wonen de huur aanpast.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Contour