10 juni 2023 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Nachtkaars’ dreigt voor Hasselter hoofdmacht

Geplaatst op: 12 mei 2022

Olympia 1 heeft de laatste drie wedstrijd verloren van de competitie. Komt daar zaterdag een vierde bij, dan dreigt het seizoen als een nachtkaars uit te gaan voor de ploeg van coach Hans Roeland. Voor Hasselter hoofdmacht zaak om zaterdag op eigen veld orde op zaken te stellen tegen BAS uit Biddinghuizen.

De bezoekers uit Flevoland beleven een lastig seizoen en staan een na laatste in de rangschikking. Wel boekte BAS dinsdag een knappe 3-2 winst op nummer DSV’61. Niettemin dreigt nacompetitie nog steeds voor BAS.

Olympia’28 is dinsdag afgezakt naar de achtste plaats. De Hasselter ploeg staat momenteel twaalfde in derde periode en op papier is er weinig meer om voor te strijden. Voor de technische staf een mooie uitdaging om toch een strijdbaar team te formeren.

Aftrap op ’t Hoenbroeck is om 14.30 uur.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour