2 december 2023 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voorronde NK Knikkeren op Driemaster-plein

Geplaatst op: 13 mei 2022

In Ouwehands Dierenpark in Rhenen is op 2 juli het heuse NK Knikkeren. Vanuit onze gemeente kunnen kinderen meedoen aan de lokale voorronde op 8 juni. Knikkeren gebeurt natuurlijk op een schoolplein, dus is de voorronde op het plein van De Driemaster. Het NK Knikkeren is in het leven geroepen om kinderen meer buiten te laten spelen.

Kinderen uit de groepen 4 tot en met 8 kunnen deelnemen. Opgave kan via de site van de gemeente. Van alle deelnemende kinderen worden er uiteindelijk 16 uitgekozen voor de finale in de dierentuin. Kijk hier voor de spelregels die worden gehanteerd.

Verdere vragen mogen gemaild worden naar sport@zwartewaterland.nl.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour