31 januari 2023 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Dweildag trapt af met nieuwe hoofdsponsor

Geplaatst op: 14 mei 2022

Na een lange periode zonder grote evenementen staan de initiatiefnemers van de Dweildag in de startblokken. Zaterdag 18 juni 2022 is het zover, als vanouds in het centrum. Het doorgaan van de tiende editie heeft de organisatie mede te danken aan de nieuwe hoofdsponsor, Holland Verzekerd (HV).

De organisatie heeft dit jaar als doel om de gezelligheid terug te brengen in de stad, om samen weer te kunnen genieten. “Dat evenementen meerdere jaren niet door konden gaan was erg jammer, voor ons als organisatie, maar zeker ook voor bezoekers, deelnemers, horeca, sponsoren, winkeliers en vrijwilligers. We hebben weer enorm zin in ons feestje. Het is zo lang geleden, wij kunnen eigenlijk niet meer wachten!” aldus medeorganisator Andrea ter Wee.

De dweilorkesten zullen uiteraard weer aanwezig zijn. Na het succes van voorgaande jaren wil de organisatie dit jaar wederom een stapje verder gaan met muzikaal entertainment. “Natuurlijk blijft de hoofdtoon liggen op de dweilorkesten met hun muziek, maar als organisatie hebben we de drive om gedurende de gehele dag steeds meer te organiseren, het liefst elk jaar iets nieuws. Het doel is om van de HV Dweildag een feest van en voor ons allemaal te laten zijn, elk jaar weer! Dus laat je verrassen.”

Het voortbestaan van het evenement is mede te danken aan de nieuwe hoofdsponsor, Holland Verzekerd. De gezichten achter HV, financieel adviseurs Frank Volkers en Mark van Dijk, vinden het belangrijk Hasselt levendig te houden. Hun maatschappelijke betrokkenheid blijkt uit het feit dat ze ervoor kiezen om een deel van de winst terug te geven aan de lokale samenleving. “Met sponsoring creëer je veel betrokkenheid. We genieten van de intensieve contacten met lokale vrijwilligers die zich inzetten om Hasselt een beetje mooier en gezelliger te maken. Het meedenken met een evenement en het uiteindelijk zelf bijwonen is fantastisch.”, aldus Frank en Mark. Sinds 2010 bestieren zij samen Holland Verzekerd; het kantoor voor onafhankelijk financieel advies over onder meer hypotheken, verzekeringen en pensioenen.

De braderie zal groter dan ooit worden. Marktkooplieden zijn enthousiast om weer naar Hasselt te komen. Een onderdeel dat dit jaar ook terugkomt is de kleedjesmarkt. Na het enorme succes tijdens de laatste editie kan dit onderdeel niet meer ontbreken. Het is mogelijk om je hiervoor gratis aan te melden via de website. Daarnaast maken de demonstraties en een groter kinderspeelparadijs dan ooit de dag zeker compleet. Ook het laatste onderdeel wordt vernieuwd, waarbij er voor de kleinste kinderen een apart mini paradijs opgebouwd zal worden.

De organisatie is druk bezig om alles voor te bereiden. Het belooft een sfeervol evenement te worden met activiteiten voor jong en oud.Houd voor meer informatie de socials en website www.dweildaghasselt.nl in de gaten!”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour