20 april 2024 Gebruikers online: 29

Puntloze periode van Olympia’28 houdt aan

Geplaatst op: 14 mei 2022

Met een 2-4 nederlaag zaterdagmiddag tegen BAS uit Biddinghuizen zet Olympia de negatieve reeks van afgelopen weken door. Bij rust leidde BAS met 0-3. Na de thee kwam Olympia terug tot 2-3, maar in de 89e minuut gooide de ploeg uit de polder de wedstrijd in het slot, eindstand 2-4.

De afgelopen periode behaalde Olympia weinig resultaat tegen een aantal sterke tegenstanders. Daar kwam de nederlaag zaterdag tegen BAS, die één na laatste staat op de ranglijst, bovenop. Hierdoor zakten de groen-witten een aantal plaatsen op de ranglijst, maar is directie degradatie met nog drie wedstrijden te spelen niet mogelijk. Wel komt de derde plaats van onderen met als gevolg het spelen van degradatie/promotiewedstrijden theoretisch nog in zicht. Maar Olympia zal vast nog een aantal punten sprokkelen om dit te voorkomen.