28 juni 2022 Gebruikers online: 10
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Medailles voor acroteams op Genemuider toernooi

Geplaatst op: 17 mei 2022

In Genemuiden vond zaterdag het Lentetoernooi plaats voor acroteams. Met vijf teams sterk deed SV Hasselt mee aan dit toernooi. Naast een gezellige dag werden er meerdere prijzen behaalt.

Zo waren er gouden medailles voor het e-jeugd duo Marijke Potuyt en Naemi Buit, het E-junioren duo Tamira van der Horst en Femke van Herk en het E-senioren trio Lisanne van der Steege, Chantal Harink en Jeslin van den Belt.

Ook het E-junioren duo Esmay Roosberg en Felien Douma liet een mooie oefening zien. Het E-senioren duo Myla Worst en Phileine Hoeve werd ondanks een kleine fout derde. Na de wedstrijd werd de dag afgesloten met een welverdiend ijsje. Aanstaande zaterdag zullen drie teams van SV Hasselt weer in actie komen tijdens de landelijke halve finale in Gramsbergen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour