17 augustus 2022 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Sociale moestuin officieel geopend 

Geplaatst op: 20 mei 2022

De sociale moestuin die is gerealiseerd op het complex van de Volkstuinenvereniging Nut & Genoegen, is vrijdagmiddag officieel geopend door inmiddels oud-wethouder Gerrit Knol.

“Het afgelopen jaar is door vele instanties, sponsoren en vrijwilligers hard gewerkt aan de voorbereiding en inrichting van deze tuin. Het is ons gelukt om dit alles te realiseren en daar zijn we trots op ” gaf Monique Platel van Welzijn Zwartewaterland aan. Jan Boxum en Nanja Jansen maakten deel uit van het tijdelijke bestuur van het project realisatie Sociale Moestuin. Voor hun bijdrage werden ze door Monique even in de schijnwerper gezet.

De moestuin is nu beschikbaar voor basisschool Het Anker, JP van de Bent Stichting, Stichting IJsselheem en de buurtkamer en biedt ook mogelijkheden voor andere belangstellenden.

Gerrit Knol gaf het belang aan dat iedereen kan meedoen in de samenleving. “Deze moestuin levert hier een bijdrage aan. Ik spreek mijn waardering uit voor iedereen die dit project mogelijk maakten en wens de gebruikers veel plezier in deze tuin.” Met de onthulling van het sponsorbord opende hij de moestuin.

Vanwege de regen werd de bijeenkomst met een hapje en  een drankje afgesloten in De Koningshof.

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour