17 augustus 2022 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Duo’s SV Hasselt actief op landelijk toneel

Geplaatst op: 23 mei 2022

Drie teams van SV Hasselt toonden zaterdag de kunsten op de landelijke halve finale acrogymnastiek in Gramsbergen. De dag begon met de twee E-junioren duo’s.

Het duo Tamira van der Horst en Femke van Herk liet ondanks wat zenuwen een goede oefening zien en behaalde een mooie negende plaats. Ook het duo bestaande uit Elise van den Belt en Marit Mudde liet een stabiele oefening zien die goed was voor een elfde plaats. In de middag kwam het laatste duo bestaande uit Myla Worst en Phileine Hoeve in de E-senioren categorie in actie. Zij behaalden een mooie 10e plek. Alle teams van S.V. Hasselt mogen trots terugkijken op deze, voor sommige meiden allereerste, landelijke wedstrijd!

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour