18 april 2024 Gebruikers online: 6

Olympia’28 stapje dichter bij handhaving ondanks gestaakte wedstrijd

Geplaatst op: 4 juni 2022

Olympia’28 begon zaterdagmiddag aan de spannende wedstijd om klassenbehoud tegen HTC in Zwolle. Al in de derde minuut kwam de Hasselter ploeg op 0-1. Patrick Reuvekamp scoorde in de verre hoek na een teruggetrokken bal van Stan Roosken. Maar na een kwartier werd de wedstrijd abrupt afgebroken door een blessure van de scheidsrechter.

Omdat er geen vervangende scheidsrechter voorhanden was, kon de wedstrijd niet worden voortgezet. Er is besloten deze wedstrijd komende dinsdag, aanvang 19.30 in Zwolle, vanaf de vijftiende minuut te vervolgen met de stand van 0-1 voor Olympia.

Door het gescoorde doelpunt in de derde minuut mag Olympia nu zelfs met vier doelpunten verschil verliezen om klassenbehoud veilig te stellen.

Vios Vaassen stond ook nog in de gevarenzone. Maar door een overwinning op Hulshorst speelt de ploeg uit Vaassen ook volgend seizoen in de derde klasse.