17 augustus 2022 Gebruikers online: 14
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Volksfeest Genne met hooivorkgooien, spellen en muziek

Geplaatst op: 10 juni 2022

Het volksfeest van de Oranjevereniging Genne en omstreken wordt dit jaar  op zaterdag 25 juni gehouden. De Oranjevereniging presenteert diverse activiteiten voor jong en oud op  het terrein aan de Klinkerweg.

De feestdag begint om 13.30 uur ‘s middags met diver­se spelletjes voor de kinderen. Hieraan kan er door de kinderen t/m 14 jaren deel genomen worden aan een spellencircuit. Voor iedere leeftijdscategorie heeft de vereniging prijzen beschikbaar.

Om 20.00 uur wordt begonnen met de spelen voor de ouderen. De vereniging presenteert dit jaar weer het het kampioenschap hooivorkgooien van Genne  Een en ander vind plaats onder vrolijke muzikale klanken en onder het genot van een hapje en een drankje.

De medewerkers van de Oranjevereniging Genne en omstreken staan deze dag in de tent waar men terecht kan voor con­sumpties. Ook zijn fraaie prijzen te winnen tijdens de inmiddels traditionele verloting. Het is zeker de moeite waard om naar Genne te komen.

Pinnen is dit jaar mogelijk, ook is contante betaling geen probleem.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour