10 juni 2023 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Theater, muziek en spelletjes over water in Van Stolkspark 

Geplaatst op: 11 juni 2022

De theatervoorstelling voor jonge kinderen die zaterdagmiddag door SCAB in het Van Stolkspark werd georganiseerd, trok ruim honderd bezoekers: jong en oud. De vrolijke voorstelling ‘Golfje zoekt zee’ door de Zwolse theatergroep Krijt viel bij de kinderen en hun ouders/grootouders goed in de smaak. SCAB geeft aan dat dit evenement voor herhaling vatbaar is. 

Na de voortelling was er nog van alles te doen voor de kinderen rondom het thema ‘Water’. Zij vermaakten zich met muziek en spel. Muzikante Jacqueline Edeling speelde op de accordeon en de trekharmonica en zong samen met de kinderen liedjes over water.

Verder was er een knutseltafel, waar de kinderen bootjes vouwden en spelletjes met water speelden. Voor nieuwsgierige kinderen was er de watertafel van het waterschap Drents Overijsselse Delta. Hiermee werden proefjes gedaan zoals het positieve effect van het weghalen van tegels uit de tuin voor de grondwaterstand.  

 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour