17 augustus 2022 Gebruikers online: 12
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuwe reddingsboot voor Hasselter reddingsbrigade

Geplaatst op: 14 juni 2022

Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt (ZRH) heeft zaterdag een nieuwe reddingsboot officieel in gebruik genomen. Tijdens de zomermaanden juni, juli en augustus waakt ZRH over de veiligheid van zwemmers bij de Zwolse Milligerplas.

De bewaking kan niet worden uitgevoerd zonder goed materiaal. De Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt beschikt over een snelle motorboot, reddingsborden en een langzame motorboot. De langzame motorboot was na een aantal jaar dienst aan de Milligerplas en tijdens verschillende evenementen toe aan vervanging. Dit is de brigade gelukt samen met sponsoren.  ZRH is de volgende bedrijven dankbaar de hulp en de middelen: Dijkman autoschade, Horecacentrum Onder de Luifel, Mijn Stadsfiets, Willem Wonen, DA ten Kate, Hekman Hoveniers, Autocleancetrum Briljant, Autobedrijf van Dijk Hasselt, Mulder & Kroes bestratingen, Suikerhoekje, Jumbo Mulder Hasselt, Digidot, Handelsonderneming B Dikken, Lokaal 5, Alex Visscher Bouw en Timmerwerken.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour