28 juni 2022 Gebruikers online: 7
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Toermalijn houdt sponsorloop voor boomhut in het park

Geplaatst op: 21 juni 2022

Vorig jaar ontvingen de leerlingen een cheque vanuit de handen van wethouder Harrie Rietman.

Vorig jaar wonnen leerlingen van de Toermalijn een Stadscheque van 2.500 euro. Plan is om met dat geld een ‘een uitdagende maar veilige boomhut, met lange picknickbank’ gebouwd te krijgen in het Van Stolkspark. Als gevolg van de gestegen grondstofprijzen is nog niet genoeg geld bij elkaar om de boomhut te verwezenlijken.

Daarom houden de leerlingen donderdag een sponsorloop. In totaal lopen 150 kinderen mee. De opbrengst gaat voor de helft naar de boomhut en de andere helft is voor speelmateriaal op school. Hoeveel geld nog precies nodig is om het boomhutproject volledig te financieren is ook afhankelijk van de laatste subsidiebeoordelingen. In totaal is 10.000 euro nodig, waarvan 3.000 euro nu zeker binnen is door bijdragen vanuit de provincie en gemeente. Wetland Wonen beoordeelt nog een aanvraag voor subsidie van 2.500 euro.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour