28 juni 2022 Gebruikers online: 6
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuwe chefkok gestart bij Ad’Vundum

Geplaatst op: 21 juni 2022

De nieuwe chefkok Samuel

(Adv.) Bij Café Ad’Vundum is deze week chefkok Samuel gestart. Het horecabedrijf zit nog vol in de verbouwing en maakt ondertussen stappen. Bij de ontwikkeling hoort ook een verdere professionalisering van de keukenbrigade. Eigenaar Dunja de Bruin is heel blij met de nieuwe aanwinst, met oog op de toekomstige brasserie en feestzaal: “Samuel heeft heel veel ervaring opgebouwd bij verschillende horecabedrijven, ook als leidinggevende.”

Na de verhuizing van De Markt naar de Hoogstraat breidde Dunja in coronatijd haar kaart uit en zette de eerste stappen van kroegje naar allround-horecabedrijf. “Met onze kok Bob hebben we toen een mooie start gemaakt. Bob blijft nu lekker doorkoken als rechterhand van Samuel.” In deze tijden van tekorten aan horecapersoneel heeft Dunja toch niet ver hoeven zoeken. “Vanuit Zwolle kwam hij twee jaar geleden tegenover mij wonen in de Hofstraat. Ja, hoe verzin je het hè? Al gauw kwamen we in gesprek met elkaar, en het klikte. Nu was de tijd rijp voor hem om deze stap te zetten.”

Zoals de planning er nu ligt, opent de brasserie eind september/begin oktober de deuren. Daarna gaat de verbouwing verder van onder andere de feestzaal, café en sanitair.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour