28 juni 2022 Gebruikers online: 8
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Oranjevereniging meldt eerste acties over Euifeest 2022 

Geplaatst op: 22 juni 2022

Optocht Euifeest 2019

De Oranjevereniging organiseert dit jaar het Euifeest van 27 augustus – 4 september. Deelname aan de Euibattle is al volgeboekt. De inschrijvingen voor het versieren van straten loopt op dit moment goed met rond de 30 inschrijvingen. Voor deelname straatversiering en de optocht kan worden ingeschreven via www.oranjevereniging-hasselt.nl

Om alles in goede banen te laten verlopen zijn er meer vrijwilligers nodig voor onder andere de opbouw/afbreken bij activiteiten, collecteren bij versierde straten en jurering straten en optocht. Belangstellenden kunnen zich melden via info@oranjevereniging-hasselt.nl

Op 19 augustus vindt van 17.00 tot 21.00 uur de voorverkoop plaats van kaarten voor het Foodfestival bij horecacentrum Onder de Luifel.

De Oranjevereniging vraagt aandacht voor de ledenpasjes. Niet iedereen is meer in bezit van een pasje. Er wordt hard aan gewerkt om dit digitaal op te lossen. Mocht dit niet gaan lukken dan worden de leden hierover tijdig geïnformeerd. Wijzigingen in adres of e-mailadres graag doorgeven via leden@oranjevereniging-hasselt.nl

  

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour