17 augustus 2022 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vaccinatielocatie Hasselt sluit na 15 juli de deuren

Geplaatst op: 27 juni 2022

Vrijdag 15 juli wordt de laatste coronavaccinatie in Hasselt gezet. Inwoners van de gemeente Zwartewaterland kunnen op 1, 8 en 15 juli nog bij de Streukeler Veste terecht voor een coronaprik. Daarna zijn Kampen, Staphorst of Zwolle de dichtstbijzijnde locaties.

Na bijna vijf maanden prikken in Hasselt, sluit de vaccinatielocatie na 15 juli de deuren. Letterlijk, want de Streukeler Veste hanteert een zomersluiting. “Wij zijn erg blij dat we afgelopen maanden van deze mooie locatie in Hasselt gebruik mochten maken”, vertelt Eric Lier, projectmanager testen en vaccineren bij GGD IJsselland. “De zomersluiting is voor ons echter een natuurlijk moment om op deze locatie te stoppen.” Voorlopig zijn er geen plannen voor een nieuwe vaccinatielocatie in de gemeente Zwartewaterland.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour